Tømning af dødsbo - Effektivt og med respekt - Kontakt os i dag!

Rengøringsselskabet

Ren Service

Tømning af dødsbo

Når du har mistet en, du holder af og gennemgår en stor sorg, kan tømning af dødsboet virke som en uoverskuelig opgave. Det er her Ren Service Plus står klar til at hjælpe dig. Det giver dig mulighed for at fokusere på andre ting.

Vi har et kompetent team af medarbejdere som er specialister inden for tømning og rengøring af dødsbo. Det er vigtigt for os at levere et stykke arbejde i høj kvalitet og samtidig levere en god service til alle vores kunder.

Professionel tømning af dødsbo

Vi har stor erfaring med tømning af dødsbo og vi sørger selvfølgelig for at den efterladtes ejendele bliver behandlet med omhu. Vi udfører hele processen professionelt og effektivt. Skulle der være affald i dødsboet, sørger vi selvfølgelig for korrekt afskaffelse af dette affald.
Uanset hvor stort et dødsbo der skal ryddes, så lytter vi til kundens ønsker og behov. Det er vores ønske, at kunden får den bedste løsning til deres behov. Til alle vores løsninger leverer vi høje standarder og troværdighed.

Rengøring og tømning af dødsbo

Udover at vi kan tilbyde tømning af dødsbo fra kælder til kvist, så kan vi også sørge for den efterfølgende rengøring. Vi tror på ansvarlighed og derfor arbejder vi kun med miljøgodkendte rengøringsprodukter.
Vi er medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening (RSBA). Det er din garanti for, at vi efterlader dødsboet pænt, opryddet og rent efter den aftalte tømning. For dig betyder det, at dødsboet er klar til videre udlejning eller eventuel salg.

Få en pris på tømning af dødsbo

Hvis du ønsker at lave en aftale med os om tømning af dødsbo. Eller du ønsker at vide mere om hvordan vi kan opfylde dine ønsker og behov. Så er du velkommen til at tage kontakt til os og så står vi klar til at hjælpe dig.
Vi kan kontaktes på telefon 75 43 20 80. Du kan også sende en besked til os på mail info@renservice.com eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

75432080
Send email