Rengøring hos visiterede borgere - Kontakt os og hør mere!

Rengøringsselskabet

Ren Service

Rengøring hos visiterede borgere

Hos Ren Service Plus tilbyder vi effektiv og grundig rengøring hos ældre og andre visiterede borgere. Vi ønsker at yde en god service for alle vores kunder hver gang vi gør rent hos dem. For os er det ikke en træls pligt at hjælpe med rengøring hos de ældre.

Derimod er vi glade for at kunne hjælpe de ældre, som ikke længere selv har kræfterne til selv at få deres hjem gjort rent. Vi har selv set og hørt, hvor meget det betyder for de ældre, at der er nogen der vil hjælpe dem med rengøringen.

Rengøring hos ældre med fast rengøringsassistent

Hos ældre og andre visiterede borgere ved vi hvor vigtigt det er, at det er en fast rengøringsassistent der kommer hos dem. Derfor gør vi også vores bedste for at det er den samme medarbejder, der kommer hver gang.
Udover at de kan regne med at det er den samme medarbejder hver gang, så sørger også for at yde en god service og have et smil på læben. Det er en del af de høje standarder vi har for rengøringen hos både private og erhverv.

Professionel hjælp til rengøring hos visiterede borgere

Når en borger er blevet visiteret til rengøring af kommunen, så kan vi tilbyde den professionelle rengøring, som de har behov for. Vi har mange års erfaring med en bred vifte af rengøringsopgaver.
Vi er medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening (RSBA). Derudover tror vi på ansvarlighed og bruger derfor kun miljøgodkendte produkter når vi gør rent hos alle vores kunder.

Hør mere om rengøring hos ældre og visiterede borgere

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi hos Ren Service Plus kan tilbyde indenfor rengøring hos ældre og andre visiterede borgere? Så er du velkommen til at tage kontakt til os og få svar på dine spørgsmål.
Vi kan kontaktes på telefon 75 43 20 80 eller på mail info@renservice.com. Du har også mulighed for at kontakte os via kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

75432080
Send email