Professionel butiksrengøring - Ren og attraktiv butik - Ring i dag!

Rengøringsselskabet

Ren Service

Butiksrengøring

Vi lader dig stå for salg i butikken, hvis du lader os stå for butiksrengøringen. For at give dine kunder den bedste oplevelse, er det vigtigt at din butik ser ren og attraktiv ud. Det kan vi hos Ren Service Plus hjælpe dig med.

Når din butik er ren, er det med til at både medarbejdere og kunder bedre kan lide at være der og det er mere tiltrækkende for begge parter. Vi tilbyder en bred vifte af erhvervsrengøring og ved hvor vigtigt en ren arbejdsplads er for medarbejdernes tilfredshed.

Professionel butiksrengøring

Vi har stor erfaring med rengøring af forskellige typer af butikker i alt fra små apoteker til større butikskæder. Det er din garanti for at vi er den helt rigtige samarbejdspartner, når det kommer til rengøring.
I dag er en af vores store og tilfredse kunder butikskæden Coop. Vi sørger for at flere af deres butikker er rene og attraktive for både medarbejdere og de mange kunder, som kommer igennem butikken hver dag.

Butiksrengøring med kunden i centrum

Uanset om du har en lille eller en stor butik, så kan vi hjælpe dig med rengøringen. Vi tilbyder også gulvrengøring i forbindelse med polish behandling af gulv. Vi har altid fokus på at levere høj kvalitet til alle vores kunder. Derudover ved vi at alle kunder er forskellige og derfor ønsker vi at finde den rette løsning til netop dig.
Vi leverer fleksibel og effektiv rengøring og vi bruger altid miljøgodkendte rengøringsprodukter. Vi er også medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening (RSBA) og vi kan derfor være din troværdige og langsigtede partner til butiksrengøring hos dig.

Vil du vide mere om butiksrengøring?

Har du brug for at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med butiksrengøring eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på rengøring af din butik? Hos Ren Service Plus står vi klar til at levere god service og høje standarder.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 43 20 80. Du er også velkommen til at sende din besked på mail til info@renservice.com eller via vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

75432080
Send email