Privat rengøring | Professionel og effektiv | Kontakt os i dag!

Rengøringsselskabet

Ren Service

Privatrengøring

Når vi hos Ren Service Plus gør rent i private hjem, så ønsker vi at levere den personlige service. Derfor kan vi også udføre alle typer af rengøringsopgaver fra den ugentlige rengøring til hovedrengøring og specialopgaver ved eksempelvis renovering eller fraflytning.

Uanset hvilken rengøringsopgave du står over for så kan vi hjælpe. Vi tilbyder også hjemmehjælp med rengøring hos visiterede borgere. Vi har en høj standard for vores rengøring og yder en god service hver gang.

Hjælp til rengøring i private hjem

Måske vil du gerne have tid til nogle andre ting i hverdagen eller måske mangler du overskud til at klare de huslige pligter. Ligegyldigt hvilken årsag du har, så står vi klar til at hjælpe med rengøring i dit private hjem.
Vi lytter til dine ønsker og sammensætter en løsning, som er tilpasset dine behov og ønsker. Hver gang har vi fokus på at levere kvalitet og professionalisme uanset om det er en enkelt aftale eller ugentlig rengøring.

Privat rengøring i Ribe, Esbjerg og omegn

Vi har base i Gredstedbro og hjælper primært vores glade og tilfredse kunder i Ribe, Esbjerg og omegn, men vi har også mulighed for at tage opgaver længere væk. Vi tror på ansvarlighed og bruger kun miljøgodkendte rengøringsprodukter. Vi tilbyder også rengøring i forbindelse med tømning af dødsbo.
Vi er medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening (RSBA) og har altid fokus på at være fleksible og effektive. Vi kan være din troværdige og langsigtede samarbejdspartner når det kommer til rengøring i dit private hjem.

Få en pris på rengøring af privat bolig

Vil du gerne vide mere om hvad vi kan tilbyde eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på rengøring i dit private hjem? Så tøv ikke med at kontakte Ren Service Plus. Vi står klar til at hjælpe dig.Vi kan kontaktes på telefon 75 43 20 80. Du er også velkommen til at skrive til os på info@renservice.com eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

75432080
Send email