Kontorrengøring - Professionel og effektiv

Rengøringsselskabet

Ren Service

Kontorrengøring

Når du lader et professionelt rengøringsfirma stå for kontorrengøringen i din virksomhed, så giver du dine medarbejdere de bedste forudsætninger på arbejdspladsen. Hos Ren Service Plus sørger vi for rengøring i høj kvalitet hos både private og erhverv.
Vi har en høj standard når vi gør rent og vi yder en god service for alle vores kunder. Derudover er vi også medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening (RSBA). Alt dette mener vi gør os til en god og troværdig samarbejdspartner, når det kommer til rengøring.

Få et godt indeklima med kontorrengøring

Med professionel kontorrengøring sørger vi for at du får et rent og behageligt kontormiljø til dine medarbejdere. Grundig og regelmæssig rengøring er med til at give et bedre indeklima, som kan være med til at øge både arbejdsglæden og produktiviteten hos medarbejderne.
Vi tilbyder hjælp til kontorrengøring hos både små og store virksomheder, så alle virksomheder har mulighed for at nyde glæderne af kontorrengøring. Det betyder også at du har mere tid til andre opgaver ved at overlade rengøringen til os.

Fleksibel kontorrengøring efter dine behov

Vi ved at alle virksomheder har forskellige behov og derfor ønsker vi også at lytte til dine behov. Vi er effektive og fleksible og kan tilbyde en rengøringsløsning hos dig, som opfylder dine ønsker og behov.
Uanset om det drejer sig om en grundig hovedrengøring eller en let daglig rengøring, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper med både enkeltstående aftaler og med faste aftaler med regelmæssige mellemrum, alt efter hvad dine behov er.

Få en pris på kontorrengøring hos dig

Skal vi lette rengøringstjansen i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Ren Service Plus er klar til at give dig et uforpligtende tilbud med en pris på en rengøringsløsning, som er tilpasset jeres ønsker og behov.
Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon 75 43 20 80. Du kan også skrive til os på mail info@renservice.com eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

75432080
Send email