Professionel erhvervsrengøring efter dine behov - Kontakt os i dag! - Ren Service Plus

Rengøringsselskabet

Ren Service

Erhvervsrengøring

Hos Ren Service Plus står vi klar til at hjælpe dig med erhvervsrengøring af alt fra store produktionslokaler til små kontorer. En ren arbejdsplads har stor betydning for både arbejdsmiljøet og medarbejdernes indsats.

Vi tror på ansvarlighed, høje standarder og god service giver glade og tilfredse kunder. Derfor er vi også medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening (RSBA), som er din garanti for at vi er en troværdig samarbejdspartner til erhvervsrengøring.

Professionel og effektiv erhvervsrengøring

Vi kender værdien af et sundt arbejdsmiljø og derfor leverer vi også høj kvalitet af erhvervsrengøring hver gang. Vi er fleksible og effektive i vores arbejde og kan derfor levere det du ønsker på det ønskede tidspunkt.

Vi tror kun på professionel service og derfor er vi også en troværdig og langsigtet samarbejdspartner til erhvervsrengøring. Vi hjælper med professionel rengøring hos både små og store virksomheder.

Daglig erhvervsrengøring, hvis du ønsker det

Vi er fleksible med det vi leverer og blandt andet derfor kan vi tilbyde erhvervsrengøring foretaget dagligt hvis du ønsker det. Vi kan også udføre rengøring på forskellige tidspunkter af dagen alt efter hvad der passer ind i virksomhedens rutine.
Alt dette tilbyder vi, fordi vi tror på at vi får tilfredse og glade kunder, når vi tilbyder vores kunder en løsning, som er tilpasset den enkelte og deres behov. Er du i tvivl om, hvad du ønsker, hjælper vi gerne med at finde frem til en løsning som passer til dine behov.

Hør mere om vores priser på erhvervsrengøring

Har du spørgsmål til vores arbejde med erhvervsrengøring eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning efter dine behov? Så er du velkommen til at kontakte Ren Service Plus.
Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon 75 43 20 80. Du kan også sende din besked i en mail til info@renservice.com eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på henvendelser.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

75432080
Send email