Gulvrengøring og polishbehandling → Vil du forstærke dit gulv?

Rengøringsselskabet

Ren Service

Gulvrengøring og polishbehandling

Ønsker du at få et rent og blankt gulv ligesom man nogle gange ser det i supermarkederne og på sygehuse? Med hjælp fra Ren Service Plus har du mulighed for at få polishbehandling på dit gulv.

Det er vigtigt at gulvet bliver gjort grundigt rengjort inden man går i gang med behandlingen. Vi har stor erfaring med rengøring hos både private og erhverv, og derfor sørger vi selvfølgelig også den del af arbejdet.

Hvad er polishbehandling?

Polishbehandling er en type af gulvbehandling, som sørger for at gulvet ikke får ridser og ikke bliver slidt at se på. Behandlingen sørger for at lukke og forsegle gulvets porrer, så der ikke trænger skidt og snavs ned i gulvet.

Der bliver lagt et ultra tyndt lag væske oven på gulvet, som efterfølgende hærder og lægger sig på gulvet som en beskyttelsesfilm. På den måde er det dette lag der bliver ridset og ikke selve gulvet.

Fordele ved gulvrengøring med polishbehandling

Den største grund til at flere og flere vælger at få polishbehandling på deres gulv, er at gulvet bliver mere holdbart og det får ikke ridser. Men derudover er der også flere fordele ved polishbehandling, som er værd at nævne.
Gulvbehandlingen gør også at gulvet er lettere at rengøre og det bliver mere lækkert og se på. Gulvet bliver mere blankt at se på, men det bliver ikke glat at gå på, selvom man skulle tro det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvrengøring

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for gulvrengøring og polishbehandling eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at tage kontakt til Ren Service Plus. Vi står klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 43 20 80 eller send en mail til info@renservice.com. Du er også velkommen til at sende din besked via vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

75432080
Send email