Højderengøring - 2 meter og opefter - Kontakt os allerede i dag!

Rengøringsselskabet

Ren Service

Højderengøring

Støv og snavs vil ofte samle sig højt oppe i bygninger med højt til loftet og her kan Ren Service Plus hjælpe med højderengøring i højden 2 meter og op efter. Disse områder ligger typisk så højt oppe, at de ikke bliver en del af den daglige rengøring.
Rengøringen oppe i højden bør foretages med jævne mellemrum i både kontormiljøer, lagerhaller, store butikker og produktionsfaciliteter. Vi lytter til jeres ønsker og behov og udfører højderengøring så ofte som du ønsker det.

Højderengøring med det rette udstyr

Afhængig af hvad opgaven lyder på, har og bruger vi det rette udstyr til at udføre opgaven. Med vores udstyr kan vi stå for både nedvask, aftørring og støvsugning i højden. Vi tilbyder derfor højderengøring til alles behov.
Vi ønsker at udføre vores arbejde til mindst gene for medarbejderne og derfor er vi fleksible i forhold hvornår rengøringen skal foregå. Vi har fokus på at levere vores arbejde mest effektivt og i høj kvalitet. For os er ingen opgave for stor eller for lille – vi ønsker blot at gøre vores kunder tilfredse.

Professionel højderengøring

Når du vælger Ren Service Plus til at stå for højderengøring hos dig, så får du en samarbejdspartner som er langsigtet og troværdig. Vi har en høj standard for vores arbejde og ønsker at alle vores kunder får det bedste.
Vi har fokus på ansvarlighed og derfor bruger vi kun miljøgodkendte rengøringsprodukter til alle vores opgaver. Vi leverer en god service hver gang samtidig med at vi er fleksible og effektive i vores arbejde.

Har du spørgsmål til højderengøring

Ønsker du et uforpligtende tilbud på højderengøring eller har du spørgsmål til vores arbejde, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 43 20 80. Du har også mulighed for at skrive til os på mail info@renservice.com eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender altid hurtigst muligt tilbage på henvendelser.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

75432080
Send email