Bliv en del af vores

rengøringsteam!

Er du på udkig efter en spændende mulighed inden for rengøringsbranchen? Hos Ren Service Plus leder vi altid efter dedikerede og pålidelige medarbejdere, der ønsker at levere førsteklasses rengøringsservice til vores kunder.

Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, konkurrencedygtig løn og fleksible arbejdstider. Uanset om du har erfaring inden for rengøring eller er nybegynder, er der plads til dig i vores team. Vi sørger for grundig oplæring og støtte, så du kan trives og udvikle dig i jobbet.

Vi søger aktuelt efter

Rengøringsassistenter til private hjem

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, så tøv ikke med at kontakte os.
Send din ansøgning og CV til post@renservice.com eller ring til os på 75432080

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send os gerne

En Uopfordret ansøgninger

Vi sætter altid pris på initiativ og interesse for at blive en del af vores team, selvom vi ikke har aktuelle stillingsopslag. Hvis du brænder for rengøringsbranchen og tror, at du har noget særligt at bidrage med, opfordrer vi dig til at sende os en uopfordret ansøgning.

Fortæl os om din baggrund, dine kvalifikationer og hvorfor du gerne vil arbejde hos os. Selvom vi måske ikke har en ledig stilling i øjeblikket, holder vi altid øje med talentfulde kandidater, der passer til vores virksomheds kultur og værdier.

Send din uopfordrede ansøgning og CV til post@renservice.com. Vi vil gennemgå din ansøgning og holde den i betragtning til fremtidige muligheder. Tak for din interesse i at blive en del af vores team!

Mange års erfaring

Vores erfarne personale ved, hvor vigtigt det er, at have fokus på selv de mindste detaljer.

Sundt arbejdsmiljø

Vi følger Servicenormen. Din sikkerhed for at vi følger gældende miljøgodkendelser og vores medarbejderes arbejdsforhold.

Fokus på kvalitet

Når vi går på arbejde, går vi på arbejde med fokus på at skabe de rigtige løsninger og altid med fokus på kvalitet.

At arbejde hos Ren Service Plus er mere end bare et job for mig - det er som at være en del af en omsorgsfuld familie. Virksomheden prioriterer vores trivsel og udvikling, hvilket har forbedret mine færdigheder og givet mig mulighed for at vokse både personligt og professionelt.

Det bedste ved at arbejde her er følelsen af fællesskab og samarbejde. Vi står sammen som et team, hvilket gør vores arbejde endnu mere meningsfuldt. Jeg er taknemmelig for at være en del af dette fantastiske fællesskab og ser frem til fortsat vækst og succes sammen.