Konceptrengøring

Gør indtryk med et rent miljø

Vores ekspertise, dit velbefindende

Er din butik en del af en butikskæde? 
Vi har stor erfaring inden for konceptrengøring og ved hvor vigtigt det er for netop din butik at den bliver rengjort efter præcis de samme principper som andre butikker i samme kæde.

I dag er en af vores store og tilfredse kunder butikskæden Coop. Vi sørger for at adskillige af deres butikker er rene og attraktive for både medarbejdere og de mange kunder, som kommer igennem butikken hver dag.

Ensartede resultater

Skaber professionelle løsninger

Vi kender værdien af at skabe ensartede resultater butikkerne på tværs. Derfor leverer vi også rengøring af høj kvalitet, hver gang. Vi er fleksible og effektive i vores arbejde og kan derfor levere det du ønsker, på det ønskede tidspunkt.

Vi tror kun på professionel service og derfor er vi også en troværdig og langsigtet samarbejdspartner til dine rengøringsopgaver. 

Din partner

Vi dækker bredt

Ren Service Plus er mere end et rengøringsselskab. Vi er et rengøringsselskab med fordele.

Som din virksomheds rengøringspartner sammensætter vi et servicekoncept efter dine specifikke behov. Vi kender værdien af personalegoder og optimeret virksomhedsdrift.

Ud over den daglige rengøring får din virksomhed mere fleksibilitet i dagligdagen og mulighed for at spare både tid og penge.

Med Ren Service Plus som din rengøringspartner er du sikret en stabil og pålidelig partner, som tager dine rengøringsopgaver seriøst. 

Hvorfor vælge os

Med Ren Service Plus som din rengøringspartner får du altid god service. Vi går til opgaverne med et smil og fokus på at skabe gode resultater – hver gang. 

Mange års erfaring

Vores erfarne rengøringsassistenter ved, hvor vigtigt det er, at have fokus på selv de mindste detaljer.

Vi går op i arbejdsmiljøet

Vi følger Servicenormen, som ikke kun sikrer at vi overholder gældende miljøgodkendelser, men som også sikrer at vores medarbejdere arbejder under ordnede forhold.

Fokus på kvalitet

Når vi går på arbejde, går vi på arbejde med fokus på at skabe de rigtige løsninger og altid med fokus på kvalitet.

Hør mere om vores priser på

Konceptrengøring

Har du spørgsmål til vores arbejde med konceptrengøring eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning efter dine behov? Så er du velkommen til at kontakte Ren Service Plus.

Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon 75 43 20 80. Du kan også sende din besked i en mail til post@renservice.com eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på henvendelser.

Bliv kontaktet