Gør indtryk med et rent miljø

Vores ekspertise, dit velbefindende

Hvad enten du har et stort produktionslokale eller et mindre kontor, forstår vi vigtigheden af et rent og ordentligt arbejdsmiljø. Et rent kontor eller virksomhedslokale er ikke blot behageligt at arbejde i, det øger også produktiviteten og giver et positivt indtryk af din virksomhed overfor kunder og samarbejdspartnere

Vi tror på at ansvarlighed, høje standarder og god service giver glade og tilfredse kunder. Derfor er vi også medlem af Rengøringsselskabernes DI, Dansk Industri og SBA godkendte, hvilket er din garanti for at vi er en troværdig samarbejdspartner til erhvervsrengøring.

Vi anvender blandt andet miljøvenlige rengøringsmidler og -metoder, der sikrer en effektiv rengøring samtidig med, at vi skåner miljøet og sikrer et sundt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Du får skræddersyede rengøringsløsninger, der passer til netop dine behov og krav. Du får et team af erfarne rengøringsspecialister som sørger for, at intet bliver overset, og at dine lokaler altid fremstår rene og pæne.

Uanset om du har brug for daglig rengøring, periodiske hovedrengøringer eller specialopgaver såsom højderengøring, tæpperensning og gulv polish, kan du stole på os til at levere en professionel service hver gang.

Mange års erfaring

Vores erfarne personale ved, hvor vigtigt det er, at have fokus på selv de mindste detaljer.

Sundt arbejdsmiljø

Vi følger Servicenormen. Din sikkerhed for at vi følger gældende miljøgodkendelser og vores medarbejderes arbejdsforhold.

Fokus på kvalitet

Når vi går på arbejde, går vi på arbejde med fokus på at skabe de rigtige løsninger og altid med fokus på kvalitet.

Hør mere om vores priser på

Erhvervsrengøring

Har du spørgsmål til vores arbejde med erhvervsrengøring eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning efter dine behov? Så er du velkommen til at kontakte Ren Service Plus.

Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon 75 43 20 80. Du kan også sende din besked i en mail til post@renservice.com eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på henvendelser.

Bliv kontaktet