Trappevask

Det går op og det går ned, men vi sørger for at

Trappeopgangen altid tager sig godt ud

Ønsker du en ren og pæn trappeopgang? Så kontakt os allerede i dag. Vi sørger for at hele trappeopgangen forbliver fin og ren. Vi sørger både for at alle trappetrin bliver rengjorte, samt at gelænderet og eventuelt vindueskarme bliver aftørret. Vi støvsuger naturligvis trapperne inden vask og sørger for at alle spindelvæv bliver fjernet med jævne mellemrum. Ønsker du blot en enkelt rengøring, eller skal vi står for den ugentlige rengøring? Vi finder sammen den løsning som passer bedst til dig. 

Professionel og effektiv

erhvervsrengøring

Vi kender værdien af et sundt arbejdsmiljø og derfor leverer vi også høj kvalitet af erhvervsrengøring hver gang. Vi er fleksible og effektive i vores arbejde og kan derfor levere det du ønsker på det ønskede tidspunkt.

Vi tror kun på professionel service og derfor er vi også en troværdig og langsigtet samarbejdspartner til erhvervsrengøring. Vi hjælper med professionel rengøring hos både små og store virksomheder.

Hvorfor vælge os

Mange års erfaring

Vores erfarne rengøringsassistenter ved, hvor vigtigt det er, at have fokus på selv de mindste detaljer.

Vi går op i arbejdsmiljøet

Vi følger Servicenormen, som ikke kun sikrer at vi overholder gældende miljøgodkendelser, men som også sikrer at vores medarbejdere arbejder under ordnede forhold.

Fokus på kvalitet

Når vi går på arbejde, går vi på arbejde med fokus på at skabe de rigtige løsninger og altid med fokus på kvalitet.

Fra grænsen, til Aarhus og hele Fyn

Vi dækker bredt

Vi har base i Gredstedbro, men vi dækker størstedelen af Jylland og Fyn. Vi tror på ansvarlighed og troværdighed og gør hver dag vores bedste for at leve op til vores kunders behov og ønsker. 

Vi har altid fokus på at være fleksible og effektive. Vi kan være din langsigtede samarbejdspartner når det kommer til rengøring både privat og i virksomheden. 

Som din virksomheds rengøringspartner kan vi  sammensætte et komplet servicekoncept, efter dine specifikke behov. Vi er altid klar til at tage imod en udfordring. 

Hør mere om vores priser på

erhvervsrengøring

Har du spørgsmål til vores arbejde med erhvervsrengøring eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning efter dine behov? Så er du velkommen til at kontakte Ren Service Plus.

Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon 75 43 20 80. Du kan også sende din besked i en mail til post@renservice.com eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på henvendelser.

Bliv kontaktet