Om os | Ren Service

Om os

Vores historie:

Ren Service Plus har siden 1989 leveret rengøringsløsninger af høj kvalitet. Vi har hovedkontor i Ribe men arbejder geografisk meget bredt. Vi servicerer både erhvervs- og privatkunder, og gør rent i store produktionsvirksomheder, i detailkæder, i servicesektoren og i private hjem. Vi arbejder på de fleste tidspunkter af døgnet, og vi søger altid den rigtige løsning i samarbejde med kunden.

Sådan arbejder vi:

Ren Service Plus leverer rengøring i alle former til alles behov. Vi er fleksible og effektive og vægter en høj standard og en god service i alt, vi foretager os. Vores mål er at være en troværdig og langsigtet samarbejdspartner for vores kunder. Ren Service har veluddannede medarbejdere, og vi sikrer gennem efteruddannelse og opkvalificering et godt fagligt niveau. Vi er bevidste om at udvise ansvarlighed og arbejder kun med miljøgodkendte produkter. Ren Service er medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening, RSBA.

Kontakt Ren Service Plus

Søg job

Vi har travlt – og søger altid gode medarbejdere, der vil være med på holdet. Hos os er du garanteret en alsidig hverdag. Vi prioriterer, at dine faglige kvaliteter hele tiden opgraderes, så du gennem efteruddannelse sikrer dig en stadig større viden om dit arbejde og dit arbejdsmiljø.

Læs mere her

Den rette løsning

Har du en specifik opgave
som ikke er nævnt, så tøv
ikke med at kontakte os

 Vi finder den rette løsning
       - også for dig...